Tevékenységünk

Alkatrész kis-és nagykereskedelem

Saját raktárkészletünk választéka mellett megrendelést is felveszünk: lehetőséget nyújtunk postai utánvétellel történő rendelésre is. Ajánlatokat telefonon, faxon és ma már e-mail-ben is kérhet tőlünk. Minden megrendelőnk számára testre szabott árajánlatot készítünk. Budapest területén házhozszállítást is vállalunk.
Megrendelőink kívánságát igyekszünk minél gyorsabban és hatékonyabban teljesíteni

Az alkatrészek mellett autóápolási és felszerelési cikkeket, kiegészítőket, valamint biztonságtechnikai eszközöket és KRESZ-tartozékokat is forgalmazunk.
Így megtalálhatók nálunk a különféle gépjármú lámpák, izzók, hajtó- és vezérműszíjak, különféle gumiáruk, tömítőanyagok, rakományrögzítők, rögzítő- és speciális bilincsek, szerelési segédanyagok és még sok minden ami a gépjármű üzemeltetése során szükséges.

                      Vállaljuk fuvarcégek teljes körű flotta alkatrész ellátását
 

Javíttatás

Állapotfelmérés és áregyeztetés után a meghibásodott alkatrészt /fő-és kisfődarabok/ megjavíttatjuk, illetve kicseréljük.

Szervizajánlás

Ügyfelünk igényei szerint felmérjük gépjárműve műszaki állapotát, és a felfedezett hibához legjobban értő szakemberhez irányítjuk. Az évek során kiépített szakmai kapcsolatainknak köszönhetően garantálni tudjuk, hogy a szerelőre szoruló autó jó kezekbe kerül.