Dohányzásellenes asszisztensek

dohányzásellenes asszisztensek

dohányzásellenes asszisztensek hirtelen leszokott a dohányzásról és megbetegedett

COVID Azok a dohányosok, akik elkapták a koronavírust, több mint kétszer nagyobb eséllyel kerülnek kórházba, mint azok, akik nem dohányoznak — derült ki. Például tartós köhögés, láz és légszomj. Ezenkívül nagyobb a valószínűségük, hogy erőteljesebbek tüneteik, mint a nem dohányzóknál.

dohányzásellenes asszisztensek nagyon rosszul hagyta abba a dohányzást a harmadik hónapban

Ide tartozott az étkezés kimaradása, a szagvesztés, a fáradtság és az izomfájdalom is. Csökkentse a terhet Azt is megállapították, hogy több mint kétszer akkora a valószínűsége, hogy egy dohányos kórházba kerül, mint egy nem dohányzó.

A passzív dohányzás még ártalmasabb? Akár az asztmás beteg maga gyújt rá, vagyis aktív dohányzás történik, akár csak belélegzi a környezetében dohányzók füstjét, mindkét esetben jelentkezhetnek nála az említett tünetek. Sőt, a passzív dohányzás még inkább ártalmas, az égő cigaretta vagy szivar végén áramló füst még több egészségre veszélyes anyagot tartalmaz, mint amit a füstszűrőn keresztül lélegeznek be. Az e-cigaretta sem jó alternatíva A hatásairól még mindig folynak a vizsgálatok, ám egy os kutatás már rávilágított arra, hogy az e-cigaretták gőze sem ártalmatlan vízgőz, hanem — különösen a légúti betegségben szenvedők számára — a légutakat irritáló összetevőket tartalmaz.

Ennek eredményeként a kutatók javasolják a dohányzásról való leszokás fontosságának hangsúlyozását, amikor a COVID védekezéséről esik szó. A dohányzási arány csökkentése szerintük csökkentheti az egészségügyi rendszer terheit a dohányzással összefüggő egyéb betegségek miatt.

dohányzásellenes asszisztensek hagyja abba az éjszakai izzadást

Tehát a dohányzás abbahagyása az egyik dolog, amit tehetünk a betegség egészségügyi következményeinek csökkentése érdekében. Dohányzásellenes asszisztensek egyértelműen azt mutatják, hogy a dohányosok fokozottan veszélyeztetettek, és a COVID tünetek szélesebb körében szenvednek, mint a nem dohányzók.

dohányzásellenes asszisztensek leszokni a dohányzásról és hová menjen

További a témáról